Fastigheten uppfördes 2003 och är mycket modern. Vi har väl tilltagna hissar, ljudisolerande treglasfönster och inbrottskyddande dörrar. Det är nära till centrum, restauranger och livsmedelsaffärer. Föreningen accepterar nya medlemmar över 50 år.

I varmgaraget under fastigheten finns 23 p-platser med laddboxar och på gården 5 p-platser med motorvärmare, varav tre med laddboxar.

Till Stabbyskogen är det promenadavstånd. Den aktive har Fyrishov med sina badmintonbanor, simhall och bowlingbanor alldeles runt knuten. Närhet till busshållplatser och pendlar du med bil är du snabbt ute på E4:an via 55:an. Smidigast är det förstås att cykla och då är du nere i city på fem minuter.

Vår gemensamhetslokal kallas Hörnan, där finns det övernattningsrum med duschmöjligheter. Lokalen kan hyras av boende för en kostnad av 400:-/dygn.

Grundutbud kabel-TV och bredband inklusive router via FiberKoax, 100/10 Mbit ingår i månadsavgiften, möjlighet till uppgradera till 1200Mbit och olika TV kanalpaket via Tele2.

Vi har även fiber från Open Infra installerat i fastigheten, med möjlighet till 1000/1000 Mbit/s via FiberLAN. Man väljer själv tjänsteleverantör.

Grims gröna tak, vårt vegetationstak är bra för miljön på många sätt. Sedumtaket tillhör fetbladsväxter och taket skapar gynnsamma miljöer för fjärilar och humlor, så hjälper ytorna till att rena luften och att isolera, vilket sparar energi. Vår mysiga innergård har sittplatser, bord och en murad grill.

Gården

Gården, översikt

Planlösningar

Grims planlösningar

Byggbeskrivning

Fastighet, lägenheter m.m.
Läs och se mer om Grims Gårds tillkomst.

Karta


View Brf Grims Gård in a larger map