Byggnaden

Fastigheten uppfördes 2003 och har 6 välkomnande entréer från både gator och innergård. Inglasade, ljusa och med snabba stora hissar, ljudisolerande treglasfönster och inbrottskyddande dörrar. Föreningen accepterar nya medlemmar över 50 år.

Miljö

Vårt gröna vegetationstak är bra för miljön på många sätt. Sedumtaket tillhör fetbladsväxter och taket isolerar och skapar gynnsamma miljöer för fjärilar och humlor. Vår mysiga innergård har sittplatser, bord och en murad grill. I varmgaraget under fastigheten finns 23 p-platser med laddboxar och på gården 5 p-platser med motorvärmare, varav tre med laddboxar.

Området / kommunikationer

Det är nära till centrum, restauranger, vårdcentraler, Stabbyskogen och livsmedelsaffärer. Den aktive har Fyrishov med sina badmintonbanor, simhall och bowlingbanor alldeles runt knuten. Pendlar du med bil är du snabbt ute på E4:an via 55:an. Busshållplatsen hittar ni ca 60 meter mot centrum på Sysslomansgatan vid hållplats Odensgatan, buss 9 går ner till centrum.

Gemensamhetslokal

Vår gemensamhetslokal kallas Hörnan, där finns det övernattningsrum med pentry och duschmöjligheter. Lokalen kan endast bokas av boende för en kostnad av 400:-/dygn.

Kabel-TV/ Bredband

Grundutbud från Tele2 kabel-TV och bredband inklusive router via FiberKoax, 100/10 Mbit ingår i månadsavgiften, möjlighet till uppgradera till 1200Mbit och olika TV kanalpaket.

Även fiber från Open Infra finns installerat i fastigheten, med möjlighet till 1000/1000 Mbit/s via FiberLAN. Man väljer själv tjänsteleverantör.

Gården

Gården, översikt

Planlösningar

Grims planlösningar

Byggbeskrivning

Fastighet, lägenheter m.m.
Läs och se mer om Grims Gårds tillkomst.

Karta


View Brf Grims Gård in a larger map